Musikalske tilbud til firmaer og private

Bryllup

Går du med en drøm om at synge for din kommende ægtefælle ved jeres bryllup? Eller ønsker du at gå ned ad kirkegulvet til en speciel sang? Hos Anette Lynghøj Musik kan du få hjælp til at få drømmen til at gå i opfyldelse.

Sang til bryllupsdagen

Få sang i kirken eller til festen med Anette Lynghøj, og giv din ægtefælle og jeres gæster en velklingende overraskelse. Hvad der skal synges er helt op til dig/jer. Det kan være den første sang I dansede til, eller den sang, der udtrykker alt det, du gerne vil sige på din brylluosdag. Det er helt op til dig.

Hvis du selv drømmer om at synge

Anette Lynghøj Musik tilbyder også coaching af brude/brudgomme, der ønsker at synge til deres bryllup, samt evt. hjælp til selve udførelsen.

Du har flere muligheder:

-Sangtimer – klippekort med 5 eller 10 lektioner á 30 min., hvor du modtager solo-undervisning. Vi arbejder på den eller de sange, du ønsker at synge. Undervisningen kan også foregå online via Facetime, Skype o.lign.

-Indspil din sang – hvis du ikke ønsker at fremføre sangen live, kan din(e) sang(e) indspilles hos Anette Lynghøj Musik, og du vil få filerne tilsendt pr. mail, så de kan afspilles ved festligheden.

-Syng duet med Anette Lynghøj – eller få Anette til at lever dit budskab i sang.

Polterabend

Sammenhold og fællesskab er nøgleordene i denne event, der primært henvender sig til polterabend-selskaber. Alle kan være med, og når I indspiller en sang, får I et evigt minde om dagen og en uforglemmelig fælles oplevelse. Hvis selskabet ikke kender hinanden i forvejen, er dette også en fantastisk måde at ryste folk sammen på. Styrk fællesskabet når I synger og griner sammen. Hos Anette Lynghøj Musik er den gode stemning vigtig. Det skal være en sjov oplevelse for alle, hvor der er tryghed til at lade paraderne falde.

Hvordan forløber arrangementet?

Selve arrangementet varer ca. en time. Vi har på forhånd talt sammen og besluttet, hvilken sang/sange, der skal indspilles. På denne måde er alt klar til I kommer på dagen. Først får I en kort introduktion, og herefter indspilles de dele, hvor alle synger med – typisk omkvæd. Herefter indspiller bruden/gommen i ca. 40 min.

Når indspilningen er færdig, og vi har hørt rå-optagelsen, kan I trygt tage videre til næste stop på dagen. Imens mixes sangen(e) færdig, og inden dagen er omme, vil I modtage en MP3-lydfil i jeres mail.

Hvor foregår det?

I kommer ud i mine lokaler i Vissenbjerg, Fyn – arrangementet egner sig bedst til mindre selskaber på max. 15 deltagere, da lokalerne ikke er så store. Prisen for dette arrangement er kr. 1.500,-.

eller

Jeg kommer ud til jer, og sætter et mobilt studie op. Hvis I ønsker denne løsning, tager vi en snak om mulighederne, når I booker et arrangement. Prisen for dette arrangement er kr. 2.000,- for op til 15 deltagere, og kr. 50,- pr. person derudover.

_________________________________________________________

Send en uforpligtende forespørgsel på et bryllups- eller polterabend-arrangement

_________________________________________________________