Musikalske tilbud til firmaer og private

Det siger andre:

Maria Mygind, Afd. leder Broskolen, Faaborg-Midtfyns Kommune:

Intet mindre end en fantastisk sjov sangoplevelse!
På et lederinternat skulle vi prøve noget nyt – at synge sammen. “Hver fugl synger med sit næb” og sammen lyder det bare så godt – især under Anette Lynghøjs kyndige vejledning. Vi havde en fornøjelig, fantastisk og vildt sjov oplevelse sammen.
Jeg kan varmt anbefale Anette Lynghøj Musik – især hvis man ønsker et arrangement hvor man griner, synger og har fælles oplevelse sammen.

Sigrid Rytz, SDU Studieservice:

Her ser du et billede…af min chef, der netop har sat en kanon i gang til vores store fælles arrangement. Det gjorde hun, fordi hun turde efter at have hørt folk synge på seminaret. Folk var meget imponerede over dit treat til os.

KOMiT, Odense:

Tak for en fantastisk eftermiddag… de var meget begejstret på kontoret ?
Tænker det kommer til at give nogle gode grin når vi skal lytte til optagelserne.

Susanne Knudstorp, præst i Lyng kirke:

Vi var meget glade for jeres gospelworkshop med efterfølgende koncert for vore konfirmander her i foråret 2018.Vi håber, I kan komme og give de unge og os ældre, der er tilstede, en fin oplevelse endnu engang i Lyng kirke.

Søren Hillers, Skoleleder på Brobyskolerne, Faaborg-Midtfyn Kommune

På Brobyskolerne har vi benyttet os af Musikkonsulenterne (Anette Lynghøj) til et trivselsarrangement for hele skolens personale. Vi skulle synge forskellige sange, hvor vi var delt op i grupper. Det var en fremragende oplevelse. Vi grinte sammen, sang sammen og havde en rigtig god time. Fællesskabet blev virkelig styrket.
Hvis I booker Musikkonsulenterne, så forbered jer på morskab, vildskab og fællesskab.
Jeg kan varmt anbefale musikkonsulenterne. De er alle pengene og de gode grin værd.

Fra Fyens.dk – Cats 2019, Nordfynsspillene

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ (Artiklen er reduceret)

“Nordfynsspillene imponerer med superprofessionel amatøropsætning af musicalen “Cats”.
Tænk, hvis Andrew Lloyd Webber lige kunne lægge vejen om Otterup i de her dage. Så ville han opleve en helt eminent opsætning af sin musical fra 1981, måske endda tvivle på at det var en amatørforestilling, og, ret tankevækkende, endda kun den anden af slagsen nogensinde…..

Er man til musical, er man til underholdning af høj karat, så er der ikke noget at betænke sig på. Ta’ til Otterup og bliv glad, imponeret – og bliv væltet omkuld…..

Orkestret spiller uafbrudt i de to timer, forestillingen varer, en imponerende præstation, flot ensemblespil, under kyndig musikalsk ledelse af Anette Lynghøj. Lydbilledet er helt perfekt, i en forbilledlig balance, det er jo alfa og omega i en udendørs forestilling…..”