Musikalske tilbud til firmaer og private
SDU Studieservice, 2019

Firma-events – teambuilding, trivsel og underholdning

Når vi synger sammen, er vi sammen!

Derfor er teambuilding og mini-workshops med sang og kor på arbejdspladsen en rigtig god måde at møde medarbejdere og kollegaer på. Det kan være som ice-breaker i mødet med nye kollegaer, som brain-break på seminaret, som morgensang, der giver en god start på arbejdsdagen, eller måske blot som et sjovt indslag ved firmafesten.

Hvorfor vælge Anette Lynghøj Musik?

Styrk fællesskabet når I synger og griner sammen. Hos Anette Lynghøj Musik er den gode stemning vigtig, når mange mennesker samles uden for deres komfort-zone, og firma-events er altid krydret med humor, der er med til at skabe tryghed til at lade paraderne falde. Undervisningen er naturligvis altid af høj faglig og professionel kvalitet. Se mere her.

Vær med til selv at udforme team-events

Hver enkelt event er nøje planlagt efter jeres ønsker, så det passer præcis til både jeres arbejdsplads og arrangementet. Der er mulighed for at skræddersy et tematisk forløb med fx. julesange, gospelsange, kanons mm. Sangene ligger altid i et leje, hvor alle kan synge med, og i en sværhedsgrad, hvor ingen behøver at føle sig udstillet.

Formål:

At få deltagerne til at arbejde som en enhed med en sjov, lærerig og anderledes tilgang, og derved udvikle større og bedre samarbejdsevne, kreativitet, udadvendthed, musikalsk univers og lyttefærdigheder.

_________________________________________________________

Send en uforpligtende forespørgsel på et firma-event

_________________________________________________________

Udpluk af tidligere arrangementer: CFU Sjælland / Brobyskolerne / Carl Nielsen Skolen / Lyng Kirke / Tallerupskolen / Ergoterapeutforeningen /KOMiT / Lægehuset Nr. Lyndelse / Værestedet Stenbruddet / SDU studieservice / SDU Administrationen / Lederinternat, skoleledere i Faaborg-Midtfyn kommune