Musikalske tilbud til firmaer og private

Konfirmandworkshop – hvorfor det?

Når vi synger sammen, er vi sammen! Korsang er prosocial adfærd, der styrker relationer og giver socialt tilhørsforhold – man lærer i fællesskab.

Med en gospelworkshop forenes fællesskab, sang, musik og evangelium, og samtidig får konfirmanderne en oplevelse, der gør indtryk længe efter workshoppen er slut. Gospelmusikken er i sin enkle opbygning let at lære og få til at lyde godt, og rytmerne taler til både krop og sjæl, så konfirmanderne lever sig stille og roligt ind i musikken. Se mere her.

Hvorfor vælge Anette Lynghøj Musik?

Anette Lynghøj har, ud over stor erfaring som korleder, også mange års professionel erfaring med undervisning af unge mennesker i udskolingsalderen, og har derfor stor føling med, hvordan man får en flok konfirmander, der helst ikke vil skille sig ud, til at føle sig trygge nok til at synge i kor.

Hvad skal man sådan en dag?

Konfirmanderne lærer 5 – 6 små gospelsange og/eller spirituals, som kombineres med alt det, der hører sig til i et gospelkor: klap, flerstemmighed, solosang (hvis nogen er modig nok) og den bølgende bevægelse fra side til side – alt sammen pakket ind og leveret i en humoristisk tilgang til en stor flok konfirmander i udskolingsalderen.

Gospelworkshoppen kan naturligvis variere i sin opbygning og tidsramme, men kan fx. se sådan ud:

13.00 – 15.30: øvning af numre – inkl. pauser

15.30 – 16.00: Pause

16.00 – 16-30: koncert for forældre og andre interesserede

______________________________________________________________________________

Send en uforpligtende forespørgsel på en konfirmandworkshop

______________________________________________________________________________

Konfirmand-workshops afvikles oftest med Pernille Arenfeldt ved klaveret

http://www.lynghoej-arenfeldt.dk/442167640