Musikalske tilbud til firmaer og private

Du kan altid booke Anette Lynghøj Musik til en Workshop på din til skole.

Giv dine elever en hel eller halv skoledag i musikkens tegn, og lad dem få en oplevelse, der bliver siddende i kroppen længe efter dagen er slut. Hvad dagen skal indeholde er helt op til dig, så send også gerne en uforpligtende forespørgsel, hvis du selv har fået en god ide.

Kor-workshop

Giv dit skolekor et boost, og få Anette Lynghøj ud på din skole til en sjov og lærerig kordag.

Koret får lært 4 -5 nye sange, evt. efter aftale med dig, og der tages udgangspunkt i børnestemmen med øvelser for krop, stemmedannelse, flerstemmighed i forskellige udformninger som bl.a. kanon og sofa og meget mere.

Anette Lynghøj har undervist børnekor i mange år, og har pt. 3 børnekor hver uge. Hun har efteruddannet sig inden for området, og har altid særlig fokus på at bibeholde sunde børnestemmer.

Emne-workshop

Musik kan indgå i de fleste emneuger og -dage, men ikke alle lærere synes, de skal forsøge at få det passet ind. Hvis du booker Anette Lynghøj Musik, er arbejdet gjort for dig, og du får den ekstra vinkel på jeres emne med en workshop for eleverne.

Trænger dine elever til et boost i musiktimerne, kan du også booke en emne-workshop. Her er det kun fantasien, der sætter grænser, så tøv ikke med at sende en uforpligtende forespørgsel.

Forslag til valg af emner:

-Emne om Danmark, Færøerne og Grønland: Folkedans, grønlandske sange og færøsk kædedans.

-Dans og bevægelse: Folkedans og les lanciers

-Sammenspil for de mindste og akkordopbygning i det små: Boomwackers

-Rytme: Stomp og/eller Samba

______________________________________________________________________________

Send en uforpligtende forespørgsel på en workshop.

______________________________________________________________________________