Musikalske tilbud til firmaer og private

Stemmetræning og sangundervisning

Føler du dig hæs? Bliver du træt i stemmen? Synes du, du lyder sjovt i forhold til andre, når du synger? Er du blevet opereret, eller haft anden sygdom på stemmen? Eller vil du bare gerne lære at synge?

Det er dig og din stemme, der er udgangspunktet.

Hos Anette Lynghøj Musik tages der først og fremmest udgangspunkt i dig og dine ønsker. Du lærer at bruge stemmen og kroppen korrekt, og arbejder med accepten af, at alle stemmer er lige så forskellige som fingeraftryk, og at din stemme også er helt okay. 

Foto: Kent Rasmussen Fotografi

Stemmen kan være grunden til stort selvværd – eller mangel på samme. Når man taler og synger, kan man føle sig mere blottet end i omklædningsrummet i svømmehallen. Mange synes, at deres stemme er grim, eller at de synger dårligt, ofte fordi de endnu ikke har accepteret, at deres stemme ikke ligner “dem fra radioen”. Med redskaber og vejledning har du her muligheden for komme på rette vej med stemmen, både i tale og sang, og vil se, at der hurtigt kommer fremskridt.

Hvordan foregår undervisningen?

Selve undervisningen foregår i mine lokaler på Nørregade i Vissenbjerg. I nogle tilfælde kan undervisningen også lægges hos dig eller i andre lokaler, hvis det kan passe ind i planlægningen.

Du kan vælge en enkelt time, eller du kan vælge et mere fast forløb ugentligt, månedligt eller hvordan det passer bedst i din kalender. Der er også mulighed for at købe et “klippekort” til x antal gange.

______________________________________________________________________________

Send en uforpligtende forespørgsel på sangundervisning eller stemmetræning.

______________________________________________________________________________